Over De Collega

De Collega ondersteunt werkend Nederland door een handvat te geven op tal van werkgerelateerde gebieden. Hierdoor hopen wij bij te dragen aan een betere samenwerking en individuele ontwikkeling te stimuleren op de werkvloer. Door een toenemende mate van concurrentie op de werkvloer en de angst om buiten de boot te vallen, stellen steeds meer mensen zich egoïstisch op.

De Collega biedt concrete tips over het aanpakken van “dagelijkse” werkgerelateerde zaken zoals het voorbereiden van een sollicitatiegesprek, het schrijven van een speech voor een collega of salarisonderhandeling. Dit gebeurt op een professionele, informatieve en soms ludieke manier. Dit, omdat De Collega gelooft dat werk leuk moet zijn en zelfontplooiing en goede samenwerking daarbij van groot belang zijn.

We hopen in een tijd waarin een hoop is veranderd op de werkvloer en de druk toeneemt, te kunnen bijdragen aan het verbeteren van de sfeer op de werkvloer en mensen in tijden van werkloosheid of andere werkgerelateerde beslommeringen, een duw in de goede richting te kunnen geven. De site is tot stand gekomen in samenwerking met Online Marketing bureau Revisto.